Seuraa meitä myös muualla:

Villa Mandala:

Villa Mandala:

 

 

Blog Index
The journal that this archive was targeting has been deleted. Please update your configuration.
Navigation

Prana Beats ® 

 

Prana Beats yhdistää joogan ja tanssin! 

Joogako tylsää? Tanssiko vaikeaa?

 

(prana = elämänenergia     beats= rytmit, "peitota" jokin muu)

Prana Beats on syksyllä 2011 lanseerattu uutuuslaji, joka yhdistää uniikilla tavalla joogan ja tanssin riemukkaaksi ryhmäliikuntatunniksi. Prana Beats on rekisteröity ja tavaramerkitty kansainvälisesti, mutta kehitystyö tehdään Suomessa. 

Prana Beats -tunti treenataan musiikin rytmiin. Helpot koreografiat inspiroituvat esimerkiksi hiphopista, meditaatiosta, reggaesta, jooga-asanoista, joogahengityksestä, break-dancesta, mantroista ja rockista.

Lennossa opittavat koreografiat vaihtuvat 3 kuukauden välein eri musiikki- ja tanssityylien mukaan. Filosofia, liikekieli ja monet tuntielementit, kuten hengitysharjoitukset ja meditaatio, kumpuavat kuitenkin joogasta.

Prana Beats -tunnin kesto on yleensä 55 minuuttia. Tunnista on myös 1 h 15 min. kestävä versio, jossa loppuosan ohjattu rentoutus on pidempi. Tunti jakautuu kolmeen osaan: rytminen flow, harmonia ja praninen rentoutuminen.

Prana Beats tuo iloa, hikeä, harmoniaa ja heittäytymistä tekemiseesi. Joogalla ja tanssilla on nyt uusi määritelmä: Prana Beats!